Het team van Dwarka

Image

Van linksboven tot rechtsonder:
Victor      Oscar      Mariska      Arzu       Destiny     Dani

Image

    Hein   en   Shirley      


Roos: 
Enkele jaren geleden is brainstormend het idee ontstaan een warme huiskamer te creëren waar iedereen, jong en oud, klant of professional terecht kan voor een kopje koffie en een hapje. Inmiddels is Dwarka sinds 2019 geopend. Ik ben de initiator van zowel Sewa als Dwarka.

Chermaine: (niet op foto)
Hoi! Ik ben vaak op woensdag te vinden in Dwarka. Je kan mij geregeld rond zien lopen met mijn camera om leuke momenten vast leggen. Als schoonheidsspecialiste maak ik het ook mogelijk om in Dwarka kleine (gezichts)behandelingen te verzorgen. Wees welkom!

Destiny:
Ik was eerst een stagiaire bij Sewa maar ben nu een vast onderdeel van het team. Toen ik Dwarka binnen kwam lopen had ik al heel snel dat fijne huiselijke gevoel. Het is altijd gezellig en er is altijd een fijne sfeer.
 
Hein: 
Na een lange loopbaan in de IT help ik Sewa en Dwarka graag met allerlei vraagstukken op IT gebied zodat de medewerkers zich kunnen concentreren op waar het echt om gaat: hulp bieden aan mensen die het nodig hebben. IT is slechts een hulpmiddel, geen doel op zich.