Over ons

Image

Doelstelling DWARKA

Dwarka is een initiatief dat is ontstaan vanuit de behoefte een plek te bieden aan mensen die ongedwongen bij elkaar kunnen komen vanuit verschillende hoeken met verschillende vragen. Wij hebben de ruimte als woonkamer ingericht en eenieder kan een kopje koffie of thee krijgen.
Daarnaast mag er gebruik gemaakt worden van de keuken.
Wij koken iedere dinsdag samen en hebben daarnaast open huis voor mensen die vragen hebben op het gebied van administratie, computer, telefoon of hulpverlening.

Dwarka wordt op basis van donaties en vrijwilligers gedraaid. Echter zijn er altijd professionals aanwezig. Bij ons mag je zelf bepalen hoe de dagbesteding eruitziet. Zo kun je komen om spelletjes te doen of alleen maar voor de gezelligheid.
Je mag er ook gewoon ‘hangen’. Ook verzorgen wij yogalessen en is er een salon voor kleine behandelingen.

Elke dinsdag wordt er een biologische vegetarische maaltijd gekookt bij Dwarka. Sinds de Corona eten wij helaas niet meer samen, maar mogen mensen wel maaltijden meenemen om thuis of ergens anders op te eten. 

Wij hebben veel te danken aan onze donateurs en verdelen wij dat zoveel mogelijk onder onze gasten. Dwarka is in december 2019 gestart op het Operaplein en sinds september 2020 zijn wij op de Zwaluwenstraat actief.