Wij organiseren begeleide reizen naar Dalyan, Turkije.

Iedereen heeft recht op een mooie en rustgevende
vakantie! Begeleide reizen naar het prachtige Dalyan.

Wij zijn er voor iedereen die graag op vakantie wil maar hierbij hulp, begeleiding of ondersteuning nodig heeft. Onze reizen zijn in veel opzichten gelijk aan reguliere reizen maar het is wel net een beetje anders. Er is bijvoorbeeld meer persoonlijke aandacht voor jou en er gaat een extra reisbegeleider mee. Onze speerpunten zijn empathie, authenticiteit, flexibiliteit en mededogen. Onze reisbegeleiders beschikken over een relevante opleiding en voldoende kennis en expertise op het gebied van hulpverlening.

Zij nemen van tevoren contact met je op om met jou te bespreken wat jij nodig hebt en zijn op locatie 24/7 voor je beschikbaar. We doen er samen alles aan om de beste zorg te kunnen bieden zodat jij echt kan genieten van een ontspannen tijd en eenonvergetelijke vakantie hebt.
Ook familie en/of bekenden kunnen mee!
De reizen worden aangeboden van eind april tot en met eind oktober. Ze worden in samenwerking met SEWA georganiseerd door Tamarisk Tourism Travel Agency* aangesloten bij ‘Tursab’, (Turkse Vereniging van Reisbureaus).  Eigenaresse Arzu Şimşek heeft al ruim 30 jaar ervaring in het organiseren van ‘reizen-op-maat’; ze is tevens energetisch therapeute en is zelf ook  vrijwilliger bij SEWA.