Dwarka veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over ons zorgaanbod of behandelingen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op! Stuur ons een mailtje via info@sewa.nu of bel 06 4974 7134 Wij helpen je graag op weg.

Waar kan ik meer informatie krijgen over de Dwarka activiteiten?

Voor meer informatie graag contact opnemen via e-mail adres info@sewa.nu of bel 06 4974 7134

Waar vinden de activiteiten plaats?

De activiteiten vinden plaats (of is het startpunt) aan de Dwarka locatie, Zwaluwenstraat 1 te Amersfoort.

Wat zijn de kosten voor de deelnemers?

Deelname is gratis omdat wij de kosten proberen te dekken uit donaties.
Voor de maaltijden vragen we een kleine bijdrage.

 

Wat is SEWA?

SEWA is een bureau voor psychosociale hulpverlening, gevestigd te Amersfoort.

Wat is Dwarka eigenlijk?

Dwarka is een activiteiten initiatief van Sewa, een bureau voor psychosociale hulpverlening.

Voor meer informatie over Sewa, zie https://www.sewa.nu

Wat is de betekenis van de drietand?

De trishúl (drietand) is een wapen waarmee Shiva het kwaad vernietigd. Het woord trishúl is afgeleid van ‘tri’ dat drie betekent en ‘shul’ dat leed betekent. Wij denken hierbij aan onze innerlijke demonen waar wij dagelijks mee te maken hebben.

Een tweede uitleg is het symbool voor Psychologie. Het is het drieëntwintigste letter van het Griekse alfabet en staat voor de wetenschap van de geest. Psyche was ook een godin die bekend stond om haar schoonheid, moed en intelligentie.

Een derde uitleg vinden wij in de planeet Neptunus: de drietand is de sikkel van de ziel. Neptunus staat voor empathie, intuïtie en toewijding.


Ook professionals hebben vragen of stuiten soms op lastige vraagstukken. SEWA biedt ondersteuning aan professionals op het gebied van consultatie, advies en voorlichting. We hebben jarenlange ervaring en expertise in het uitvoeren van behandelingen aan jeugd, volwassenen en ouderen. We denken graag mee over een vraag en voorzien iedereen graag van advies. Hiermee delen we kennis en werken we samen aan een betere gezondheidszorg.